Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Сербівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04378623) був реорганізований і увійшов до складу Кодимської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Свято для дітлахів

2 листопада в селі Серби Кодимського району Одеської області відбулося відкриття дитячого майданчика. Подарувала маленьким сербівчанам майданчик Сербівська сільська рада.

Перед початком урочистого відкриття виступив сільський голова Сергій Володимирович Женгал де в першу чергу подякував  депутатів сільської ради за те що проголосували за виділення коштів на придбання майданчика для дітей та підсобним працівникам сільської ради, а саме: Сергію Каземіренку, Віктору Кушніру, Миколі Яцію, Наталії Білоконь, Людмилі Кирик, Наталії Мураховській, Галині Попік, Надії Гурмач, а також не байдужим жителям села Руслану Партолюку, Олександру Гречанюку, які допомогали у встановленні дитячого майданчика.

Розпочали урочисте відкриття з традиційного перерізу стрічки, де право перерізати стрічку дісталось маленьким жителям села та вихованцям дитячого садочку ДНЗ ясла-садок «Сонечко» Ніколь Павленко та Ромі Швецю. І маленькі дітки і школярики одразу ж побігли випробовувати нові гойдалки, гірки, каруселі та інші розваги.

Особлива подяка депутату районної ради Борису Івановичу Недбас за придбання  солодощів дітям,  чим прикрасив свято.

Свято тривало довго, діти були надзвичайно раді, що нарешті з’явилося місце, де можна награтися донесхочу.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *